Şanlıurfa Teknokent Genel Müdürü Doç. Dr. İbrahim Berkan AYDİLEK BİGEP projesi nezdinde düzenlenen meslek tanıtım günleri kasapmında öğrencilerimizle buluştu.

Şanlıurfa Bamyasuyu Sağlıklı Hayat Merkezi tarafından okulumuz öğrenci ve öğretmenlerine  ücretsiz verilen hizmetler ile ilgili bilgi verilerek 'Öfke yönetimi ve Omurga Sağlığı ' konulu seminer düzenlenmiştir.

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1. dönem genel veli toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantıya yoğun katılım gerçekleşmiştir. Eğitim paydaşlarının bir araya gelmesi ile daha kaliteli bir eğitim öğretime yön verebilme amacına ulaşmıştır.

MESLEK TANITIM GÜNLERİNDEN "MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞI"

Meslek Tanıtım Günleri Projesi kapsamında; Matematiğin  güler yüzlü Mustafa Güler hocamız bugün okulumuza gelerek  matematik öğrenimi, matematik sorularının çözümü ve sınav motivasyonu hakkında öğrencilerimize seminer vermiştir.  Kendisine katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Okul içi ve il genelinde yapılan etkinliklerde derece alan öğrencilerimize ödül töreni yapıldı.   Cansu 100 sırt 1. 50 kelebek 3. 50 serbest 2. Ceren  200 kurbağalama 1. 100 kurbagalama 1.   Ceren 50m kurbağalama  il 1. 100m kurbağalama il 1. 200m kurbağalama il 1   Cansu 50m sırt il 1.  50m kelebek il 1.   Elif Kırmızıtaş judo 40 kg İl biriniciliği Safiye Kırmızıtaş Judo 48 kg İl  birinciliği

Şsnlıurfa Kız Anadolu Lisesi olarak okulumuzda satran klübü bu spora ilgi duyan öğrenciler okul kapsamında düzenlenen turnuvaya katılım sağladı. Turnuva sonucunda dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder ulusal ve uluslararası yarışmalarda temsil etmelerini temenni ederiz.

1. Evin DEMİRBOĞA

2. Esra DOĞAN

3. Ebru üGÜL

Kas

Okul Sporlarında  Şanlıurfa Kız Anadolu Lisesi öğrencileri Cansu Budak 100 m Sırtüstü Branşında İl Birincisi ve Ceren  Budak 200 metre Kurbağalama Branşında İl Birincisi oldular.

Ceren BUDAK

100metre kurbağa Şanlıurfa 1.lik

200metre kurbağa Şanlıurfa 1.lik

Cansu BUDAK

100 metre sırt Şanlıurfa 1.lik

50 metre serbest Şanlıurfa 2.lik

50 metre kelebek Şanlıurfa 3.cülük

Kas

"Başka Dünyaların Denizlerine Yelken Açmak İçin Kız Lisesi Okuyor Projesi" kapsamında bel,rlenen kitapları okuyan öğrencilerimiz arasında bir sınav düzenlendi. Yapılan sınav sonuçlarıan göre kazan öğrenci listemiz aşağıdaki gibi gerçekleşmiştir.

• Fatma Çelik
  • Eda Ekinci
  • Ayşe Koç
  • Silva Cuma
  • Dilva Ali
  • Gamze Kılıç
  • Rojda Ali
  • Nilay Yetkindag
  • Medine Kubat
  • Dilara Süsün
  • Güldane Toprak
  • Sara Erden
  • Beyzanur akış
  • Emine Biriz
  • Bermal Ataş

Kas

Fuara halk olarak yoğun ilgi ve katılım gerçekleştirdi. Okulumuz da Urfa'da açılan kitap fuarına  katıldı.

Kas

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi öğrencilerimize "Dijital Gencin Bilinçli Nesliyim" projesi kapsamında dijital okuryazaarlık ve farkındalık eğitimi gerçekleştirdi.

Kas

Okulumuz 9/C sınıfı öğrencilerinden Elif Kırmızıtaş Judo branşında 40 kg'da 10/D sınıfı öğrencilerinden Safiye Kırmızıtaş ise 48 kg'da Şanlıurfa 1.si olmuşlardır. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

Bu topraklarda yeşerttiğin umut sonsuza dek yaşayacak...

Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın mimarı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikal edişinin 82'nci yıldönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyoruz. Türk milletinin kurtuluş ve varoluş mücadelesinin en büyük kahramanını, bağımsızlık ateşini yakan ebedi komutan, eşsiz devlet adamı büyük önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK her zаmаn yüreğimiz de yаşаyаcаksın.

Anma töreninde emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzun düzenlediği meslek tanıtım günleri kapsamında Eczacı Gülseren İNANÇ DEMİR öğrencilerimize konferans düzenledi. Hem kızlarımıza rol model olması hem de kıymetli tecrübelerini aktarması açısından kendisine teşekkür ederiz.

Kas

Şanlıurfa Kız Anadolu Lisesi olarak okulumuzdaki tüm öğrencilermize trafik güvenliği farkındalığı ve bilinci geliştirmek için eğitim düzenlendi.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı. Bu yıl kutlanan bayramımız cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı olması münasebetiyle öğrenci ve öğretmenlerimizin yoğun katılım ve coşkuları ile kutlandı.