ŞANLIURFA / HALİLİYE - Şanlıurfa Kız Anadolu Lisesi

Şanlıurfa Kız Anadolu Lisesi

Adres
HAMİDİYE MAH. NECMETTİN CEVHERİ BUL. ŞANLIURFA KIZ ANADOLU LİSESİ BLOK NO 12L HALİLİYE / ŞANLIURFA
Vizyon
İstiyoruz ki Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için gerekli azami şartların sağladığını bilsin. İstedikleri zaman gelip öğrenme ortamlarını görsün. İstiyoruz ki Okulumuzda, hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirleriningelişimine yardımcı olmanın önemini anlasın.
Misyon
Biz... bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak için varız.Biz öğrencilerimizin Milli Eğitimin Genel Amaçları ve Temel ilkeleri doğrultusunda yetiştirilmesi, her şartta başarıyı elde edebilecek özgüveni kendisinde gören, Atatürkçü düşünce sistemini benimsemiş bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için varız.
Öğretim Şekli :Tekli Eğitim
08.30 - 15:30
İngilizce Almanca
Toplu taşıma araçlarının toplanma merkezine 5 dk mesafededir
Hamidiye mahallesi Necmettin Cevheri bulvarı no:20 Haliliye/Şanlıurfa
İl Merkezinde yer almaktadır.